Tudnivalók a rendelésről

Kedves Látogató!


Rendelést a webshop használatával, a kosár, majd pedig a rendelési folyamat véglegesítésével tudsz kezdeményezni! A kosárba tétel előtt ki kell választanod a termék paramétereit, tehát a póló színét, fazonját és méretét. Amint a rendelés befut hozzánk, egy e-mailt fogsz kapni a megadott e-mail címedre. Amennyiben ez a levél nem érkezne meg, kérjük, nézd át a SPAM fiókot is, hátha ott rejtőzik.
A rendelés véglegesítéséhez el kell fogadni az általános szerződési feltételeket, amelyeket elolvashatsz az ÁSZF menüpontban is.
A rendeléshez nem szükséges regisztráció (azonban inkább azt ajánljuk), minden rendelés egyedi rendelési azonosítót kap, amely alapján később is könnyedén azonosítani tudjuk a terméket.


A pólót egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű anyagokból (a gyártási idő 1 nap, készlethiány esetén maximum 4 nap), majd átadjuk a futárszolgálatnak, amely 1-2 nap alatt házhoz szállítja.


A szállítást a Trans-O-Flex futárszolgálat végzi (szállítási idő 1-2 nap), ennek díja felszámításra kerül a rendelés folyamán, viszont jó hír, hogy elég 5000 forint értékben rendelned, és a szállítási költséget máris elengedjük.
A fizetés személyesen történik, készpénzben, vagy kártyával a futárnak.
Köszönjük megrendelésedet! :)

X

Várj még!

Kérlek, kedveld Te is Facebook oldalunkat, hogy a hetente frissülő mintákról, és akcióinkról időben értesülj! Köszönjük!
Like-olj minket a Facebook-on, hogy mindig időben értesülj az akciókról és az új mintákról!