Adatvédelmi nyilatkozat

Jelen Adatvédelmi Tájékozató összefoglalja a www.pologarazs.hu kezelője és üzemeltetője, illetve a pólók gyártója  által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát.
A megrendelő/felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek.

 • 1. Adatkezelő
  Az adatok kezelője a Labo-Phone Kft. (székhely: 5540, Szarvas, Árpád köz 2. ; Adószám: 24902724-2-03)
  Elérhetőség: info@pologarazs.hu

 • 2. A kezelt adatok köre
  A webshop látogatása során a Google Analytics technológiája segítségével anonim módon követjük a látogatót, majd a kapott adatokat statisztikai célokra használjuk fel. Semmilyen látogatási információt nem lehet személyhez kötni.
  A webshop-ra történő regisztrációhoz, illetve a megrendelés során a számlázási és szállítási feladatok elvégzéséhez az adatkezelő a következő adatokat kezeli:
  Név, e-mail cím, telefonszám, lakcím
  A webshop használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.
  A felhasználó által megadott adatok pontatlanságáért, vagy valótlanságáért az adatkezelő értelemszerűen nem vállal felelősséget.

 • 3. Az adatkezelés célja

  Az adatkezelés célja a webshop felhasználói által leadott megrendelések teljesítése, a számla kiállítása és a felhasználóval való kapcsolattartás. Ezen felül az adatkezelés további célja a vevői megelégedettség mérése és az e-mail hírlevélre feliratkozók számára személyes ajánlatok küldése.
  A Google Analytics által használt anonim session ID-k és cookiek felhasználásának célja statisztikai jellegű.
  A felhasználó a regisztráció során önként hozzájárul, hogy a 2. pontban említett típusú adatokat az adatkezelő felhasználja. Az adatkezelő a megadott adatokat bizalmasan kezeli.

 • 4. Az adatkezelés időtartama
  A Google Analytics által létrehozott cookiek időtartama 30 napra szól, a session ID-k a webshop elhagyásakor automaikusan törlődnek.
  A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az info@teetaku.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

 • 5. Az adatfeldolgozók köre
  A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá.
  Az adatkezelő az adatok egy részét kizárólag a megrendelés teljesítése céljából adja át a következő félnek:
  Név: Trans-o-flex Hungary
  Cím: www.tofhungary.hu
  Telefon: +36 1 8 777 400
  E-mail cím: ugyfelszolgalat@tofhungary.hu

  Az adatkezelő a fent említett eseteken kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben az megfelelő jogalappal rendelkezik.

 • 6. Az adatkezelés jogalapja és a felhasználó jogai

  Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik.
  A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.
  A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról az info@teetaku.hu e-mail címen további tájékoztatást kérhet.
  A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az info@pologarazs.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

 • 7. A webshopot üzemeltető partner és technológia

  A www.pologarazs.hu webshop a Tárhelypark KFT szolgáltató szerverein működik, amelyről az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek. A mentésekhez és az adatokhoz kizárólag az oldal üzembentartójának és a szolgáltató kollégáinak van hozzáférése.

 • 8. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények

  Amennyiben a tisztelt felhasználó úgy érzi, hogy a Labo-Phone Kft. a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

  A adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó:
  A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
  Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
  Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény
X

Várj még!

Kérlek, kedveld Te is Facebook oldalunkat, hogy a hetente frissülő mintákról, és akcióinkról időben értesülj! Köszönjük!
PólóGarázs.hu Facebook Like-olj minket a Facebook-on, hogy mindig időben értesülj az akciókról és az új mintákról!