Rólunk

Kik vagyunk mi?
Igazából csak pár fiatal a szomszédból, akik szeretik a vicces, vagy épp különleges pólókat, és ezeket ezentúl szeretnénk veletek is megosztani. A technológiánk adott, és most már az online platform is biztosított. Alapvető nálunk, hogy olyan pólókat tervezünk, amelyeket mi magunk is szívesen viselnénk. Maximalistaként előfordul, hogy egy-egy mintát akár hetekkel később is újra átdolgozunk, mert csak a saját elvárásaink szerint tökéletes mintákat szeretnénk elérhetővé tenni.


Honnan jönnek a minták?
Grafikus kollégáink szoktak vesződni ezzel a résszel, mi megelégszünk annyival, ha egy minta jól mutat. Van, amikor egy másik minta alapján jön az ötlet, van amikor egy mondat, film hozza az ihletet. Előfordulnak kommersz, nagyon népszerű minták, de olyanok is, amit valószínűleg senki nem viselne, csak mi :)

Milyen technológiát használunk?
Ez mindig az adott mintától függ, a mi célunk az, hogy a lehető legjobb és legtartósabb végeredményt tudjuk biztosítani. A webshopot folyamatosan bővítjük, hogy lépést tudjunk tartani a vásárlók igényeivel.


Minőséggarancia
Biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel pólóid minőségével, ezért bátran vállalunk 100% garanciát. Kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokkal, és a legefejlettebb és legmegbízhatóbb technológiák használatával dolgozunk. Laborunk és műhelyünk a Fuji Foto Centrum hálózat tagja.

Munkatársak
Magasan képzett, sok éves tapasztalattal rendelkező laboránsok, minden pólót egyenként, kézzel készítünk, nem automatizált folyamatok végén jutunk el a kész termékhez. Minden pólónkon érezheted a munkánk iránt érzett odaadásunkat, és a minőség tekintetében meg nem alkuvó hozzáállásunkat. Mi minden pólót (és mintát) úgy készítünk, mintha saját részre készítenénk.


Rendelés
Webshopunkon keresztül könnyedén rendelhetsz tőlünk a nap bármely pillanatában, mi amint tudjuk, elkezdjük teljesíteni a rendelést. A rendelésről visszaigazoló e-mailt fogsz kapni, illetve ha bármilyen kérdés vagy probléma merül fel a folyamat során, arról is tájékoztatunk e-mailben.


Szállítás
Belföldön a Trans-o-Flext futárszolgálat segítségével szállítunk, és ami különösen jó hír, már 5000 forint értéktől ingyenes a szállítás!


Fizetési módok
Jelenleg a csomag átvételekor, készpénzben tudsz fizetni. Jelenleg még folyik a vásárlói igények felmérése, amennyiben más fizetési módokat is preferálnátok (előre utalás, online bankkártyás fizetés) természetesen le fogjuk fejleszteni. :)

X

Várj még!

Kérlek, kedveld Te is Facebook oldalunkat, hogy a hetente frissülő mintákról, és akcióinkról időben értesülj! Köszönjük!
PólóGarázs.hu Facebook Like-olj minket a Facebook-on, hogy mindig időben értesülj az akciókról és az új mintákról!