A mi térdünk nem hajlik olyan könnyen - Trónok Harca idézetes póló magyar színekben

3 699 Ft
Egységár: 3 699 Ft
Cikkszám: PG_OUR_KNEES_DO_NOT_BEND_EASILY
Módosítva: 2022-09-26 22:33:33
Szines mintás póló Minta: Textilre festve Technológia: DTG
  • 100% pamut
  • Magas grammsúly
  • Megerősített vállszalag
  • Keskeny nyak 5% elasztánnal
  • S-XXL méretben
  • Minőségi, kellemes tapintás
  • Kiváló minőségű varrás
  • Dupla öltések

Póló méretek: Mérettáblázat

Megvásárolom!

Emlékszel amikor a történet szerint Ned Stark Lyanna nyomában lemegy egészen délre, Dorne-ba, és ott összetalálkozik a királyi testőrség két tagjával, ellenfélként. Amikor mondja nekik, hogy a többi lovag már térdet hajtott, Ser Arthur Dayne (Sword of the morning - A hajnal kardja) csak annyit mond: "A mi térdünk nem hajlik olyan könnyen". Egészen felemelő motiváció, főleg, hogy a mintán látható a Nagy Magyarország sziluettje is nemzeti színekben, így ez az egyébként remek mondat rögtön nem csak a trónok harca rajongói számára értelmezhető, hanem minden igazi, kitartó magyar számára is remek viselet lehet!

Minden póló minta választható bármilyen póló méretre és színre (akadnak kivételek, amikor a minta egyszerűen nem mutat jól egy adott színű pólóanyagon, ott nem lehetséges azt a kombinációt kiválasztani, tehát NEM minden minta elérhető minden pólószínre, illetve egyes mintáknál eltérő a világos tónusú pólóra és a sötét tónusú pólóra nyomtatott minta). Bizonyos mintáknál lehetőség van a minta színének kiválasztására is, mert ilyen esetekben speciális, nagy ellenállóságú fóliával visszük fel a mintát, és a fólia színét kiválaszthatod :)
A pólót egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű anyagokból (általánosságban 100% pamut, illetve annak nagyon közeli variánsa 95% pamut és 5% elasztán - anyagszíntől függően), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban még 1-2 munkanap.
A pólóra felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x28cm méretű négyszögben el szoktak férni. A termékképeken különböző méretű pólókon szerepelnek, így kérjük a termékképeket pusztán abban tekintsd garanciának, hogy a minta hogyan néz ki az adott színű szöveten. Kissebb, vagy nagyobb méretű pólón a minta és a póló méretének arányai eltérhetnek a termékképen láthatótól.
Megtalálható még:
Motivációs pólók

Keress minket a Facebook-on, így mindig látni fogod az új mintákat és akciókat!

Hetente bővülő minta-választék!

Kattints a gombra, és nyomd meg a Like gombot! Köszönjük! :)

Követem az oldalt!