Kijutottunk 'sszameg EURO2020 Magyarország póló

3 699 Ft
Egységár: 3 699 Ft
Cikkszám: PG_KIJUTOTTUNK-BASSZAMEG
Módosítva: 2021-10-22 13:35:51
Szines mintás póló Minta: Textilre festve Technológia: DTG
  • 100% pamut
  • Magas grammsúly
  • Megerősített vállszalag
  • Keskeny nyak 5% elasztánnal
  • S-XXL méretben
  • Minőségi, kellemes tapintás
  • Kiváló minőségű varrás
  • Dupla öltések

Póló méretek: Mérettáblázat

Megvásárolom!

Végre! Újra kint vagyunk az EB-n, 2020-ban végre megint kijutottunk. És ezt a póló mintát azoknak ajánljuk, akik csütörtök este 88perc után újraéledtek, és akik a 92. perc után, ki üvöltve, ki sóhajtva, de biztosan többeknek elhagyta a száját a "kijutottunk basszameg" mondat. Ünnep lett végül ez a nap a focirajongóknak, főleg, mivel nem csak, hogy kijutottunk, hanem ráadásul játékkal, csapatjátékkal, kitartással jutottunk ki. Hajrá!!!

Minden póló minta választható bármilyen póló méretre és színre (akadnak kivételek, amikor a minta egyszerűen nem mutat jól egy adott színű pólóanyagon, ott nem lehetséges azt a kombinációt kiválasztani, tehát NEM minden minta elérhető minden pólószínre, illetve egyes mintáknál eltérő a világos tónusú pólóra és a sötét tónusú pólóra nyomtatott minta). Bizonyos mintáknál lehetőség van a minta színének kiválasztására is, mert ilyen esetekben speciális, nagy ellenállóságú fóliával visszük fel a mintát, és a fólia színét kiválaszthatod :)
A pólót egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű anyagokból (általánosságban 100% pamut, illetve annak nagyon közeli variánsa 95% pamut és 5% elasztán - anyagszíntől függően), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban még 1-2 munkanap.
A pólóra felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x28cm méretű négyszögben el szoktak férni. A termékképeken különböző méretű pólókon szerepelnek, így kérjük a termékképeket pusztán abban tekintsd garanciának, hogy a minta hogyan néz ki az adott színű szöveten. Kissebb, vagy nagyobb méretű pólón a minta és a póló méretének arányai eltérhetnek a termékképen láthatótól.
Megtalálható még:
Apa, Papa pólók 18+ pólók Motivációs pólók

Hasonló termékek

Keress minket a Facebook-on, így mindig látni fogod az új mintákat és akciókat!

Hetente bővülő minta-választék!

Kattints a gombra, és nyomd meg a Like gombot! Köszönjük! :)

Követem az oldalt!