Mommy Milfiger póló

3 699 Ft
Egységár: 3 699 Ft
Cikkszám: PG_MOMMY-MILFIGER
Módosítva: 2022-09-24 23:20:30
Szines mintás póló Minta: Textilre festve Technológia: DTG
  • 100% pamut
  • Magas grammsúly
  • Megerősített vállszalag
  • Keskeny nyak 5% elasztánnal
  • S-XXL méretben
  • Minőségi, kellemes tapintás
  • Kiváló minőségű varrás
  • Dupla öltések

Póló méretek: Mérettáblázat

Megvásárolom!

Ó, igen, egyet a dögös anyukáknak is. A MILF szó ma már egyáltalán nem a pornós-scéna sajátja, sőt, sokkal közkeletűbb, elfogadottabb mint valaha, ennek nyilván az egyik oka, hogy nincs igazán más szavunk leírni azt a rengeteg vonzó hölgyet, anyukát, akik manapság körülöttünk császkálnak. A póló pedig csak arról szól, hogy igen, fel kell vállalni, egy idősebb nő is ugyanolyan értékes és szép, mint egy fiatal kislány, mert nem a kor a mérvadó. Dögös anyucik, pólóra fel! A minta pedig teljesen (de tényleg, tök) véletlenül hasonlít egy híres divatguru által megálmodott logóra, de minden egyezés csak a véletlen műve.

Minden póló minta választható bármilyen póló méretre és színre (akadnak kivételek, amikor a minta egyszerűen nem mutat jól egy adott színű pólóanyagon, ott nem lehetséges azt a kombinációt kiválasztani, tehát NEM minden minta elérhető minden pólószínre, illetve egyes mintáknál eltérő a világos tónusú pólóra és a sötét tónusú pólóra nyomtatott minta). Bizonyos mintáknál lehetőség van a minta színének kiválasztására is, mert ilyen esetekben speciális, nagy ellenállóságú fóliával visszük fel a mintát, és a fólia színét kiválaszthatod :)
A pólót egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű anyagokból (általánosságban 100% pamut, illetve annak nagyon közeli variánsa 95% pamut és 5% elasztán - anyagszíntől függően), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban még 1-2 munkanap.
A pólóra felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x28cm méretű négyszögben el szoktak férni. A termékképeken különböző méretű pólókon szerepelnek, így kérjük a termékképeket pusztán abban tekintsd garanciának, hogy a minta hogyan néz ki az adott színű szöveten. Kissebb, vagy nagyobb méretű pólón a minta és a póló méretének arányai eltérhetnek a termékképen láthatótól.
Megtalálható még:
Márkás pólók

Keress minket a Facebook-on, így mindig látni fogod az új mintákat és akciókat!

Hetente bővülő minta-választék!

Kattints a gombra, és nyomd meg a Like gombot! Köszönjük! :)

Követem az oldalt!