Mr. Puskás póló

3 699 Ft
Egységár: 3 699 Ft
Cikkszám: PG_MR-PUSKAS
Módosítva: 2022-09-24 21:48:17
Szines mintás póló Minta: Textilre festve Technológia: DTG
  • 100% pamut
  • Magas grammsúly
  • Megerősített vállszalag
  • Keskeny nyak 5% elasztánnal
  • S-XXL méretben
  • Minőségi, kellemes tapintás
  • Kiváló minőségű varrás
  • Dupla öltések

Póló méretek: Mérettáblázat

Megvásárolom!

George Best írta életrajzi könyvében, hogy amikor Ausztráliában Bobby Charltonnal, Puskással és Dennis Law-val egy futballakadémia fiataljait edzették, a gyerekek lenézték és nem tisztelték Puskást, viccelődtek a korával és a súlyával. Az edzők elhatározták, hogy kihívják a srácokat, melyikük tudja bármelyik edzőnél többször eltalálni a kapu keresztlécét 10 alkalommal egymás után, a fiatalok természetesen az öreg, testes Puskást választották ellenfélnek. Law körbekérdezett, ki mi tippel, az öreg tízből hányszor fogja eltalálni a keresztlécet. A legtöbb gyerek ötnél kevesebbet mondott, George Best pedig tizet.

Az öreg, túlsúlyos edző kilépett, és egymás után kilencszer telibe találta a keresztlécet. A tizedik lövés előtt felívelte a labdát a levegőbe, mindkét vállán és a fején is megpattintotta egyszer, majd sarokkal átemelte saját magán, végül kapásból telebombázta a felső kapufát.

Mindannyian csendben álltak, majd az egyik kölyök megkérdezte ki volt ő. George Best annyit válaszolt: Neked öcsi, ő Mr. Puskás.

Minden póló minta választható bármilyen póló méretre és színre (akadnak kivételek, amikor a minta egyszerűen nem mutat jól egy adott színű pólóanyagon, ott nem lehetséges azt a kombinációt kiválasztani, tehát NEM minden minta elérhető minden pólószínre, illetve egyes mintáknál eltérő a világos tónusú pólóra és a sötét tónusú pólóra nyomtatott minta). Bizonyos mintáknál lehetőség van a minta színének kiválasztására is, mert ilyen esetekben speciális, nagy ellenállóságú fóliával visszük fel a mintát, és a fólia színét kiválaszthatod :)
A pólót egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű anyagokból (általánosságban 100% pamut, illetve annak nagyon közeli variánsa 95% pamut és 5% elasztán - anyagszíntől függően), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban még 1-2 munkanap.
A pólóra felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x28cm méretű négyszögben el szoktak férni. A termékképeken különböző méretű pólókon szerepelnek, így kérjük a termékképeket pusztán abban tekintsd garanciának, hogy a minta hogyan néz ki az adott színű szöveten. Kissebb, vagy nagyobb méretű pólón a minta és a póló méretének arányai eltérhetnek a termékképen láthatótól.
Megtalálható még:
Motivációs pólók

Keress minket a Facebook-on, így mindig látni fogod az új mintákat és akciókat!

Hetente bővülő minta-választék!

Kattints a gombra, és nyomd meg a Like gombot! Köszönjük! :)

Követem az oldalt!