Adatkezelési nyilatkozat

pologarazs.hu 2019-05-16 11:14:08

Jelen Adatvédelmi Tájékozató összefoglalja a www.pologarazs.hu kezelője és üzemeltetője által folytatott adatkezelési elveket és annak gyakorlatát.
A megrendelő/felhasználó az adatok elküldésével kijelenti, hogy azok a valóságnak megfelelnek.

1. Adatkezelő

Az adatok kezelője a Pologarazs.hu, székhely:5561 Békésszentandrás, Toldi u. 4. adószáma:69595327-1-24
Elérhetőség: info@pologarazs.hu

2. A kezelt adatok köre

A webshop látogatása során a Google Analytics technológiája segítségével anonim módon követjük a látogatót, majd a kapott adatokat statisztikai célokra használjuk fel. Semmilyen látogatási információt nem lehet valós személyhez kötni. Az így kinyert adatokat a Google felhő alapú tárhelyén 26 hónapig őrzi meg.

A webshop-ba történő regisztrációhoz, illetve a megrendelés során a számlázási és szállítási feladatok elvégzéséhez az adatkezelő a következő adatokat kezeli:

Név, e-mail cím, telefonszám, lakcím, illetve a megrendeléshez szükséges a számlázási cím. Facebook bejelentkezés használata esetén a Facebook által biztosított OAuth metódus által generált Access Tokent is megőrizzük. Az Access Token szintén nem köthető személyhez.
A webshop használatához megadott adatok kezelése a felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik.
A felhasználó által megadott adatok pontatlanságáért, vagy valótlanságáért az adatkezelő értelemszerűen nem vállal felelősséget.

3. Az adatkezelés célja

Az adatkezelés célja a webshop felhasználói által leadott megrendelések teljesítése, a számla kiállítása és a felhasználóval való kapcsolattartás. 

A Google Analytics által használt anonim session ID-k és cookiek felhasználásának célja statisztikai jellegű.

A felhasználó a regisztráció során önként hozzájárul, hogy a 2. pontban említett típusú adatokat az adatkezelő felhasználja. Az adatkezelő a megadott adatokat bizalmasan kezeli.

4. Az adatkezelés időtartama

A Google Analytics által létrehozott cookiek időtartama 30 napra szól, a session ID-k a webshop elhagyásakor automaikusan törlődnek. A látogatás során bekövetkező események adatait 26 hónapig tároljuk statisztikai célzattal.

A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az info@matricadepo.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

5. Az adatfeldolgozók köre

A felhasználói adatokhoz csak az adatkezelő munkatársai férhetnek hozzá.

Az adatkezelő az adatok egy részét kizárólag a megrendelés teljesítése céljából adja át a következő félnek:

Név: Magyar Posta
Cím: www.posta.hu
Email:ugyfelszolgalat@posta.hu
Telefon:06-1-7678282

Az adatkezelő a fent említett eseteken kívül egyedül törvényi kötelességből továbbítja a felhasználók adatait az igénylő hatóságnak, amennyiben az megfelelő jogalappal rendelkezik.

6. Az adatkezelés jogalapja és a felhasználó jogai

Az adatkezelés a felhasználó jóváhagyásának jogalapjával történik.
A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.
A felhasználó az adatkezelő által kezelt adatokról, és annak módjáról az info@matricadepo.hu e-mail címen további tájékoztatást kérhet.

A felhasználó által megadott adatokat a felhasználó írásos kezdeményezésére az adatkezelő 10 munkanapon belül törli. Ezt az igényt az info@matricadepo.hu e-mail címen lehet bejelenteni.

7. A webshopot üzemeltető partner és technológia

A www.matricadepo.hu webshop a Tárhelypark KFT szolgáltató szerverein működik, amelyről az adatok biztonsága érdekében biztonsági mentések készülnek. A mentésekhez és az adatokhoz kizárólag az oldal üzembentartójának és a szolgáltató kollégáinak van hozzáférése.

Tárhelypark kft. 
E-mail: info@tarhelypark.hu
Telefon:+36 1 700 4140.

8. Jogorvoslati lehetőség és hatályos törvények

Amennyiben a tisztelt felhasználó úgy érzi, hogy a MatricaDepo.hu a személyes adatokat nem az itt megjelöltek szerint vagy a hatályos törvénynek megfelelően kezeli, jogait az adatvédelmi biztosnál vagy polgári bíróságon érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu/kapcsolat.html ) fordulhat.

A adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségekről az alábbi törvényekben tájékozódhat a felhasználó:
A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény
Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény

Keress minket a Facebook-on, így mindig látni fogod az új mintákat és akciókat!

Hetente bővülő minta-választék!

Kattints a gombra, és nyomd meg a Like gombot! Köszönjük! :)

Követem az oldalt!