BDE 100 póló

3 499 Ft
Egységár: 3 499 Ft
Cikkszám: PG_BDE-BIG-DICK-ENERGY
Módosítva: 2020-09-18 13:08:49
Egyszínű mintás póló Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • 100% pamut
  • Magas grammsúly
  • Megerősített vállszalag
  • Keskeny nyak 5% elasztánnal
  • S-XXL méretben
  • Minőségi, kellemes tapintás
  • Kiváló minőségű varrás
  • Dupla öltések

Póló méretek: Mérettáblázat

Megvásárolom!

A 2018as év egyik kulcsszava lesz a BDE, angolul Big Dick Energy, magyarra fordítva: a Nagy Pöcs Energiája. Bár az elnevezés még újdonság, nem kétséges, hogy találkoztál már a jelenséggel. Tudod, amikor átérzed. Az Ariana Grande nevű popsztár és kedves vőlegénye kapcsán merült fel mint külön kifejezés, azóta viszont futótűzként terjed. A BDE jelenség tulajdonképpen olyan személyeket jelöl, akiknek láthatóan semmi gond az önbizalmukkal, van egy erős kisugárzásuk, és ezt a környezetük is érzékeli. Magabiztosság, testtartás, miegymás. Érezhető. Fontos kiemelni, hogy a Nagy Fasz Energia NEM CSAK FÉRFIAKBÓL áradhat (és hagyjuk a travi vicceket), hanem nőkből is, mivel, bár a neve szexista módon abszolút az egyik nem felé mutat, alapvetően a hozzáállásról, kisugárzásról szól. Tehát, fontos tény: A BDE jelenlétéhez egyáltalán nem is kell pöcs. Ezért is raktuk a bemutatóképen direkt egy női pólóra :)
Releváns cikk a témában: INDEX.HU

Minden póló minta választható bármilyen póló méretre és színre (akadnak kivételek, amikor a minta egyszerűen nem mutat jól egy adott színű pólóanyagon, ott nem lehetséges azt a kombinációt kiválasztani, tehát NEM minden minta elérhető minden pólószínre, illetve egyes mintáknál eltérő a világos tónusú pólóra és a sötét tónusú pólóra nyomtatott minta). Bizonyos mintáknál lehetőség van a minta színének kiválasztására is, mert ilyen esetekben speciális, nagy ellenállóságú fóliával visszük fel a mintát, és a fólia színét kiválaszthatod :)
A pólót egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű anyagokból (általánosságban 100% pamut, illetve annak nagyon közeli variánsa 95% pamut és 5% elasztán - anyagszíntől függően), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban még 1-2 munkanap.
A pólóra felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x28cm méretű négyszögben el szoktak férni. A termékképeken különböző méretű pólókon szerepelnek, így kérjük a termékképeket pusztán abban tekintsd garanciának, hogy a minta hogyan néz ki az adott színű szöveten. Kissebb, vagy nagyobb méretű pólón a minta és a póló méretének arányai eltérhetnek a termékképen láthatótól.
Megtalálható még:
18+ pólók

Keress minket a Facebook-on, így mindig látni fogod az új mintákat és akciókat!

Hetente bővülő minta-választék!

Kattints a gombra, és nyomd meg a Like gombot! Köszönjük! :)

Követem az oldalt!