Keep calm and SCE to AUX póló

3 499 Ft
Egységár: 3 499 Ft
Cikkszám: PG_SCE_TO_AUX
Módosítva: 2020-09-23 14:03:31
Egyszínű mintás póló Vastagság: 75 mikron Anyaga: PVC
  • 100% pamut
  • Magas grammsúly
  • Megerősített vállszalag
  • Keskeny nyak 5% elasztánnal
  • S-XXL méretben
  • Minőségi, kellemes tapintás
  • Kiváló minőségű varrás
  • Dupla öltések

Póló méretek: Mérettáblázat

Megvásárolom!

VALÓS TÖRTÉNET!!! Az Apollo-12 küldetés közben történt, hogy a felszálló űrhajó állati nagy viharba keveredett, és mit ad Isten, egy villámcsapás következtében az egész űrhajó elektronikája megbolondult. Csóró asztronauták csak ültek, és azt se tudták hány óra, mivel minden létező kütyüjük csak villogott és kattogott, de értelmes adatokat nem közölt. Persze lent a földön is egyből nagy pislogás lett, mivel már akkor is tudták, hogy nem szerencsés helyzet az, ha három űrhajós száguld kifelé a sztratoszférából mindenféle kontroll nélkül, viszont visszahívni sem szerették volna őket, lévén dollármilliárdok úsztak volna el. Ekkor a John Aaron nevű hősnek eszébe jutott, hogy az SCE kapcsolót tegyék át AUX állásba, és lám, csoda történt, ugyanis a jelző-berendezéseket innentől fogva nem a sérült belső, hanem az ép tartalék áramforrás látta el, és ettől hirtelen minden meg is javult. Az eset óta pedig az SCE to AUX a szakmai magabiztosság, a kiélezett helyzetekben is helytálló tudás, illetve a magasfokú képzettség szállóigéjévé vált.

Minden póló minta választható bármilyen póló méretre és színre (akadnak kivételek, amikor a minta egyszerűen nem mutat jól egy adott színű pólóanyagon, ott nem lehetséges azt a kombinációt kiválasztani, tehát NEM minden minta elérhető minden pólószínre, illetve egyes mintáknál eltérő a világos tónusú pólóra és a sötét tónusú pólóra nyomtatott minta). Bizonyos mintáknál lehetőség van a minta színének kiválasztására is, mert ilyen esetekben speciális, nagy ellenállóságú fóliával visszük fel a mintát, és a fólia színét kiválaszthatod :)
A pólót egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű anyagokból (általánosságban 100% pamut, illetve annak nagyon közeli variánsa 95% pamut és 5% elasztán - anyagszíntől függően), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban még 1-2 munkanap.
A pólóra felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x28cm méretű négyszögben el szoktak férni. A termékképeken különböző méretű pólókon szerepelnek, így kérjük a termékképeket pusztán abban tekintsd garanciának, hogy a minta hogyan néz ki az adott színű szöveten. Kissebb, vagy nagyobb méretű pólón a minta és a póló méretének arányai eltérhetnek a termékképen láthatótól.
Megtalálható még:
Kocka pólók

Keress minket a Facebook-on, így mindig látni fogod az új mintákat és akciókat!

Hetente bővülő minta-választék!

Kattints a gombra, és nyomd meg a Like gombot! Köszönjük! :)

Követem az oldalt!