Csókos száj - Egyedi textil szájmaszk, cserélhető mintával

3 699 Ft
Egységár: 3 699 Ft
Cikkszám: PG_SZAJMASZK_1
Módosítva: 2024-06-20 20:53:03
Egyszínű fehér szájmaszk
Vastagság: 75 mikron
Anyaga: Textil
Nyomtatás: DTG
Minta: Cserélhető
  • 100% pamut
  • Magas grammsúly
  • Megerősített szegély
  • Kényelmes, elasztikus pánt
  • Unisex méretben
  • Minőségi, kellemes tapintás
  • Kiváló minőségű varrás
  • Dupla öltések
  • Mosógépben is tisztítható
  • Újra használható

Megvásárolom!

Attól, hogy a dolgok kicsit csehül állnak a koronavírus miatt, még igazán lehetünk vidámak (mi mást is tehetnénk?). Maszkot hordani kötelező, és érdemes is, ezt már jó ideje tudjuk, viszont ha már egyszer mindenkinek ilyen vacak időszak ez most, jó gondolat felvidítani magunkat és másokat is egy mókás szájmaszk mintával. Szájmaszkjaink textil alapúak, moshatóak, és cserélhető mintával készülnek, így ha meguntál egy mintát, bármikor lecserélheted anélkül, hogy új maszkot kellene vásárolnod. Ezen a szájmaszkon egy nagyon menő, rajzfilmes csókós száj látható, így érthető okokból, lányoknak ajánljuk elsősorban :)

Minden póló minta választható bármilyen póló méretre és színre (akadnak kivételek, amikor a minta egyszerűen nem mutat jól egy adott színű pólóanyagon, ott nem lehetséges azt a kombinációt kiválasztani, tehát NEM minden minta elérhető minden pólószínre, illetve egyes mintáknál eltérő a világos tónusú pólóra és a sötét tónusú pólóra nyomtatott minta). Bizonyos mintáknál lehetőség van a minta színének kiválasztására is, mert ilyen esetekben speciális, nagy ellenállóságú fóliával visszük fel a mintát, és a fólia színét kiválaszthatod :)
A pólót egyedileg gyártjuk az elérhető legjobb minőségű anyagokból (általánosságban 100% pamut, illetve annak nagyon közeli variánsa 95% pamut és 5% elasztán - anyagszíntől függően), a gyártási idő 1-2 munkanap, készlethiány esetén maximum 4 nap, a kiszállítás általánosságban még 1-2 munkanap.
A pólóra felvitt minták méretéről: a minták általánosságban egy 20x28cm méretű négyszögben el szoktak férni. A termékképeken különböző méretű pólókon szerepelnek, így kérjük a termékképeket pusztán abban tekintsd garanciának, hogy a minta hogyan néz ki az adott színű szöveten. Kissebb, vagy nagyobb méretű pólón a minta és a póló méretének arányai eltérhetnek a termékképen láthatótól.
Megtalálható még:

Keress minket a Facebook-on, így mindig látni fogod az új mintákat és akciókat!

Hetente bővülő minta-választék!

Kattints a gombra, és nyomd meg a Like gombot! Köszönjük! :)

Követem az oldalt!